Bastiaan's eerste hulp bij omscholen

Vanuit mijn persoonlijke missie om IT-professionals op te leiden passend binnen de behoefte van het bedrijfsleven, bied ik bedrijven de helpende hand: EHBO: eerste hulp bij omscholen.
100
mensen gingen je voor

Na 20 jaar samen met mijn vader aan ons familiebedrijf Vijfhart IT-Opleidingen gewerkt te hebben was het in 2016 tijd om het stokje helemaal van hem over te nemen. De wereld om ons heen veranderde in de jaren erna razendsnel en ik heb ons bedrijf op mijn manier daar doorheen geloodst. Naast de vele vernieuwingen is er ook veel hetzelfde gebleven. Bijvoorbeeld het familiaire gevoel in het bedrijf. Het zit in mij om dingen anders te willen doen. Ik ben graag de “Challenger” en wil graag gechallenged worden en zorgen dat Vijfhart klopt voor onze klanten en onze medewerkers.

Sindsdien zijn ook AT Computing, Centric Education (Broker business), GoodSense en Decisco onder de Vijfhart groep gekomen. Groei is een proces en daar werken wij met alle medewerkers iedere dag aan. Waarom? Onze visie is dat wij dan in staat zijn en blijven om onze medewerkers een fijne baan en werkomgeving te bieden en daarmee onze klanten nóg beter dan dienst te kunnen zijn en blijven. Onze klanten bestaan uit duizenden grote én kleine ondernemingen cq. instellingen.

WIN-WIN, mensen die het beste uit zichzelf en anderen halen: BE ALL YOU CAN BE!

Mijn visie is dat de wereld “verdigitaliseert” en dat eigenlijk alle bedrijven IT-bedrijven worden. De “Digitale Transformatie”. Doordat steeds meer nieuwe technologie ingezet wordt en wij anders gaan werken neemt de behoefte naar praktijkgerichte IT kennis alleen maar toe.

Ons antwoord hierop is de Vijfhart Groep met hieronder verschillende bedrijven zoals op het gebied van: IT opleidingen en consultancy.

”De manier van zakendoen, kleinschaligheid. Het zit er allemaal in bij Vijfhart.” | 𝗗𝗶𝗮𝗹𝗼𝗴 𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽

Rob van Barlingen

”Goed trainingsmateriaal wat je uiteindelijk kan toepassen in de praktijk.” | 𝗧-𝗠𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲

Redjesh Chedi

”Echt kennisbedrijf met docenten die uit de praktijk komen en snappen wat er speelt.” | 𝗜-𝗖𝗼𝗺𝗺𝗶𝘁

Frits Cornelius